søndag den 5. januar 2014

Sweatere og nyt garn

Så kom vi ind i 2014, og vi tror, at det bliver et godt år med mange spændende begivenheder.
 I januar måned har vi valgt at sætte fokus på sweatere i garnafdelingen. Selv om det ikke er frostgrader og hundekoldt udenfor, er en uldsweater altid god at have på i vores fugtige vejr.
Pindsvineblusen er strikket i 2-trådet mohair fra Canard, og det samme gælder for sweateren ved siden af. Modellen hedder Sidsel.
Denne islandske inspirerede model er strikket i Puno fra Gepard, og blødere garn findes vist næppe.

Som flere af jer har bemærket, så er vores babygarn Bambi udgået, og vi kan nu præsentere et nyt garn fra Strikkebogen.dk. Indehaveren hedder Trine Bertelsen, og du kan læse her, hvordan hun blev garnforhandler ved et tilfælde.
Vi forhandler garnet Yaku - superwashbehandlet og det er et dejligt blødt uldgarn, som kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Jeg tror det er et garn, som vil leve op til alles forventninger.


Garnet findes indtil videre i disse farver

Et meget smukt tørklæde og hue fra Mariannes Isager nyeste udgivelse Forår, sommer ....
Modellerne i Marianne Isagers nye strikhæfte FORÅR / SOMMER / EFTERÅR / VINTER er oprindeligt designet til en udstilling i Galleri Como i Tokyo. Marianne Isager har, som titlen viser, ladet sig inspirere af årstiderne. Hæftet indeholder opskrifter på en bluse i fire årstidsvarianter, en pude, en hue og et tørklæde. Opskrifterne er på både dansk og engelsk.
Her ses et par eksempler mere fra bogen.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar