mandag den 16. juli 2012

bygevejr = strikkevejr

Man kan ærgre sig over vejret, eller man kan finde på aktiviteter, som egner sig til det danske sommervejr - sol og byger - og så nyde sin sommerferie.
Mange vælger strikning, som en afslappende aktivitet, og her kommer en række gode småprojekter.
Puderne er strikket i vendestrik, og man behøver 4 farver + hvid til striben imellem "skiverne" og en strikkepind 4 mm. Puderne er strikket i Peruvian fra Filcolana, og prisen er overkommelig :-). Diameter på den lille er 40 cm og 50 cm for den store pude. 

Du kan også strikke et lunt og dejligt sjal i hulmønster. Det er ikke svært, når man lige har lært mønsterdiagrammet. Garnet er fra Canard - entrådet kidmohair, en virkelig lækker 
kvalitet. Mohairen er ubørstet, så den bliver mere "lådden" og blød i brug, men fnugger ikke.
Løbelængden er 700 m / 100 g

I disse sjaler er kvaliteten en anden. De er også strikket i kidmohair, men i den børstede udgave og endnu tyndere 210 m/25 g. Det indeholder 72% super kidmohair og 28% mulberry silke.
Man kan strikke et sjal af 2 - 3 nøgler mohair a 25 g, så resultatet bliver fnuglet, men lunt og dejligt.

Endelig kan man strikke strømper og her i spændende farver. Garnet hedder Crazy Zauberball og findes i mange flotte farveskift.


Babytøj er overkommelige projekter og sjovt at strikke.  

Arwetta ekstra fin merino, lækkert og ualmindeligt blødt firetrådet garn i 100 % superwashed merinould. Her i en lækker håndfarvet variant.
Merinould er det blødeste af det bløde. Dette garn er spundet af denne lækre uld og indfarvet i skønne farver. Farverne er matte og douche som kashmir.
Velegnet til lækker strik til både børn og voksne - fra det inderste undertøj til de yderste varme huer og trøjer og lækre sjaler.
Garnet er superwashed-behandlet, så det kan tåle en tur i vaskemaskinen ved 30 grader. 
Garnet leveres i fed af 100 g.
Løbelængde ca. 210 m pr. 50 g.
Pind 2½-3 mm.
Garnet findes også i en alpaka- og en strømpegarnsudgave.
God fornøjelse med dine strikkeprojekter og nyd den danske sommer, som den er. 

1 kommentar: