søndag den 22. januar 2012

Ny model og nyheder fra Isager-garn

Modellen Endelave fra Kunsten at Strikke en Ø kan nu ses og prøves i butikken. Den er strikket i 2 tråde alpaka 2, så den er vamset og blød.
Vi arbejder på at få et større sortiment i færdige Isager-modeller, men når vi indfører et nyt garn tager det tid at få udvalget bredt og stort. Vi ved, at mange kunder sætter stor pris på muligheden af at kunne prøve en model, inden man køber, så vi arbejder på sagen.
Vi har fået to nye garner fra Isager. Highland Wool, som prismæssigt er billigere end tvinni, men har samme længde, og man har endnu et valg, når man skal strikke en Isager model. Garnet er produceret i Peru og findes i mange fine farver.

Her ses Isager reolen - det giver strikkelyst at se de mange lækre farver.

 Plant Fibre er den anden nyhed, og garnet består af 70 % ramie/ 15 % bambus/ 15 % hamp.
50 g = 150 m. Det er et smukt, skinnede garn, som vi nu er ved at få en model strikket op i.
Ramie   Boehmeria nivea, flerårig plante af nældefamilien med 1-2 m høje stængler. Ramie dyrkes især i Kina og Indien og kaldes også kinagræs. Fibrene er fine og lange, dvs. 5-25 cm; de er hvide og meget glansfulde, men vanskelige at udvinde. Hør og ramie har mange fælles egenskaber. Ramie anvendes fx til beklædning og blandes ofte med andre fibre.Vivian Høxbro har fået sin helt egen lille afdeling. Ponchoen i dominostrik er flot og meget anvendelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar