søndag den 4. december 2011

Gode juletilbud


I sidste nyhedsbrev kunne I læse om juletilbud på udvalgte varer. Ved køb af de populære Glerups filtsko får man et par mohairstrømper med i købet, og så er man virkelig garderet mod kolde fødder i den kommende vinter. Tilbuddet gælder til 11. december.

Skoene fås i forskellige modeller og farver i størrelse 20 - 47, så mon ikke alle aldersgrupper og begge køn er dækket ind......

Historien bag hjemmeskoene:
Født ved en tilfældighed...I 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par støvler af ren naturlig uld fra sine egne gotlandske pelsfår. De blev godt modtaget, og det blev hurtigt til flere, som begejstrede venner og famillie. Siden Nanny Glerup første gang filtede sine typiske grå støvler, har de stort set ikke ændret udtryk.

Produktionsteknikken og størrelsen af produktionen har derimod gennemgået en forrygende udvikling. I starten kunne Nanny Glerup højst filte to par støvler om dagen. I dag eksporteres Glerups filtsko til hele verden. Nanny og hendes mand Ove har gennem 10 år arbejdet hårdt med at udvikle og forbedre produktet og produktionsteknikken. Adskillige maskiner er opfundet og kasseret for at øge produktionen, så den kunne følge med efterspørgselen. Flere modeller og filtprodukter er kommet til, og efterspørgselen fra “afhængige” kunder over hele verden vokser støt hvert år.

Vi må advare mod vore hjemmesko i filt!
Ifølge vore kunders egne oplysninger bliver man simpelthen afhængig af at gå i de varme filtsko!- Go’ fornøjelse!

Det samme kan siges om mohairstrømperne, de er vanedannende!
 De sælges med 15 %'s rabat indtil 23. december.


Butikken har et stort udvalg i virkeligt lækre skindtasker, og der giver vi også 15%'s rabat indtil 23. decemberDer er juleåbent søndag d. 11. og 18. december kl. 10 - 16 og også mandag d. 19. kl. 10 - 17.
Velkommen i butikken til julesalg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar