søndag den 6. november 2011

Isager-dag


Det blev en meget travl lørdag med start på Isagersalget. Så travlt, at jeg slet ikke fik taget de billeder, jeg kunne ønske.

Men der var stor interesse for bøger, de udstillede modeller og ikke mindst garnet. Vi har valgt at have tvinni, alpaka 1 og alpaka 2 på hylderne. Så må vi se, om vi senere udvider varesortimentet.
Hue og pulsvarmere i rillestrik blev færdige til salget. Det er strikket af en tråd tvinni og en tråd alpaka 1 strikket sammen og farveskiftegarnet er flowerbed. Der er brugt 50 g af hver.

Sjalet er strikket i brodergarn! En kunde var for et årstid siden med på workshoppen strik a la Christel Seyfarth, og her sad en hel familie med uldbrodergarn og skulle i gang med mønstersjaler. De havde arvet 11 kg (tror jeg) af et familiemedlem, som samlede på det. Det ville de så anvende til mønsterstrik, og i lørdags blev resultatet fremvist i butikken. Det er altid dejligt, når kunderne kommer og viser de færdige resultater. Vi ser jo kun den allerførste begyndelse.

Samme kunde havde også strikket pagodehuer efer Christels opskrift. Den er strikket i originalgarnet og er blevet rigtig sød.

Det var rigtig Isager-dag. Flere kunder kom i deres Isagermodeller, og her ses ryggen på en Honning-model fra bogen Strik a la Carte 1. I den nye udgave er garnet tvinni og alpaka 1 strikket sammen, og mønstergarnet er igen flowerbed fra Noro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar