søndag den 11. september 2011

Strik a la Christel Seyfarth

29 havde tilmeldt sig workshoppen i lørdags, så vi blev nødt til at have et formiddagshold og eftermiddagshold. Vi startede allerede 9.30, og en del havde kørt langt for at deltage, men strikkelysten var stor, og vi gik i gang. Først skulle teknikken magic loop eller den magiske løkke læres, så vi undgår mønsterstrik på vrangpinden.
Man kan se teknikken mange steder bl.a på min henvisning, men også Youtube har rigtig mange videoer.

Spidsen på et sjal er den vanskeligste del, så hvis man behersker den, kan man også strikke et helt sjal. Der blev kæmpet med udtagninger og mønsterstrik, men humøret var hele tiden i behold.

Damen her fik så meget blod på tanden, at hun købte et kit. Christel sætter prisen op 15. september til 1275 kr. for et sjalskit, så flere slog til og købte til gammel pris minus 10%. Gælder kun på kursusdagen.

En kursist fik specialundervisning i montering. Hun havde strikket Liljesjalet, som blev beundret meget, og nu skulle monteringen lige på plads. En ældre dame, Ragna ( Bodil Munchs mor) på 87 strikker mange af de udstillede sjaler, og hun var med som specialunderviser.Det er 5. gang Bodil Munch underviser i mønsterstrik, men der er åbentbart en stor interesse fortsat. Vi ved at endnu flere ønsker at deltage, så måske gentages workshoppen en 6. gang til foråret.

2 kommentarer:

  1. En dejlig og lærerig formiddag. Spændende butik, som bestemt skal besøges igen.

    SvarSlet
  2. Stemmer i med Ellen håber ,at komme derop igen, det er en skøn butik :-)

    SvarSlet