søndag den 4. september 2011

Spændende nye garner på hylderne

Mange af vore bestillinger fra garnmessen i Vejle er kommet på hylderne. Mohairgarn fra Canard er virkelig en nyhed. Kvaliteten er helt i top, 72% mohair og 28 % Mulberry Silk og en løbelængde på 210 m ved 25 g, og så er prisen kun 49 kr.  Nu bliver det overkommeligt at strikke i den lækreste mohair, så det garn forventer vi os meget af.

 
Canard havde en nyhed mere på messen, denne gang garn til p 8 - 10, og det vil egne sig godt til huer og halsklæder. Vi arbejder på at få strikket flere modeller op. Til en kold vinter vil dette garn være uovertruffet.


Flere kunder efterlyser garn til tykke pinde, så derfor har vi taget garn fra Dansk Pelsuld hjem, både ensfarvet og flerskiftegarn.

Der hører en opskriftmappe med, så der er noget at vælge imellem.

At strikke strømper er en hyggelig beskæftigelse, som mange, både unge og ældre har gang i. Nu er det helt nyt spændende garn i flotte farver fra Zauberwolle.

Vi har foreløbig taget disse 4 farveblandinger hjem

Og så for første gang har vi broderi i butikken. Små overkommelige kits, som enten er nålepuder eller en indsats til en pude. Vi bestilte lidt forsigtigt, men må nu vist allerede til at supplere. Der er gang i salget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar