torsdag den 22. september 2011

Nye strikkebøger til Isager garn

Indefor de seneste uger er der kommet to nye strikkebøger, hvor garnet, der anbefales, er Isager-garn. Vi holder åbningssalg 5. november, men der kommer meget mere om dette senere. Inden da skal vi nemlig have skabt plads til garnet, så i efterårsferien bliver der mange gode pristilbud på garn. Hold øje på bloggen her!
Den første bog, jeg vil omtale, er lavet af mor og datter, nemlig Marianne og Helga Isager, og det gælder boligtekstiler, puder, småtæpper, en enkelt pølle m.v.

Her ses en pude i tweedmønster, det benævnes også lænkestrik eller vævestrik. Der er 2 farver, men du strikkker kun med en farve af gangen.

Den anden bog, jeg vil omtale, er Kunsten at strikke en Ø af Annette Danielsen. Det er hendes femte bog, og der er mange gode opskrifter. Hun er taget rundt på de danske småøer og har strikket en model, som passer til øen.

Hun kommer til marts og afholder en workshop her i butikken, det bliver sikkert en søndag, og workshoppoen vil vare 5 timer, så man kan virkelig nå noget. Annette er meget levende og underholdende som underviser, så det kan du glæde dig til.
Mere info når de sidste aftaler er på plads.


Der er stor variation i modellerne og noget for enhver smag.

Mændene er også betænkt med 2 modeller, og det er faktisk sjældent, at der er strikkenyt til dem. Bøgerne vil kunne købes i butikken, når vi åbner for Isager-salget.
Og så lige til sidst: en ny booklet med 10 huer og tørklæder er på vej fra Annettes hånd se mere her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar